Allmänna villkor

Vi vill att Du ska uppleva det som enkelt att beställa från oss. Det ska vara lätt att välja produkt, att betala den och att få den levererad. Här kommer några saker som Du bör tänka på.

LEVERANS

När Du valt Din produkt och skickat din order kommer du att få en orderbekräftelse. Din vara levereras normalt inom 2-5 arbetsdagar. Vi räknar inte allmänna helgdagar som arbetsdagar. Under semestertider kan leveransen ibland ske senare. Leveransen sker normalt sett med Postnord eller DHL.

Fraktavgift är 129 kr. Fri frakt vid köp över 5000 kr.

Hämtar Du inte ut Din vara så att den skickas tillbaka till oss tar vi en avgift om 150 kr för hanteringen av returen.

Varan kan även hämtas i butik på Sibyllegatan 41, Stockholm.

BETALNING

Vi samarbetar med Klarna och Du kan vid utcheckning välja mellan deras betalningsalternativ. Normalt erbjuds Du att betala via Klarnafaktura eller Klarnakonto. Det finns alternativ som erbjuder Dig att dela upp Din betalning.

TRANSPORTSKADOR

Märker Du att Din försändelse är skadad ska Du genast anmäla detta till transportföretaget. Ta inte emot en skadad försändelse. Gör istället en skadeanmälan. Lyckas Du inte lösa skadan med transportören kan Du ringa vår kundtjänst. Anmälan ska ske inom skälig tid från det att Du märkte felet eller borde ha märkt det. Undersök därför alltid de paket som Du får från oss så snart Du mottagit det. Behåll paketet så det kan besiktas om Du upptäcker en skada.

ÅNGERRÄTT/RETUR/REKLAMATION

Du har rätt att ångra Ditt köp inom fjorton dagar. Gör Du det meddelar Du oss via epost och fyller i ångerblanketten som Du fick med varan. Sedan återsänder Du Din vara. Du själv står för kostnaden för returen. Vi rekommenderar att Du sänder returen så att den går att spåra, eftersom det är Ditt ansvar att den kommer fram. Vi godkänner returen när den kommit till oss om varan är i originalförpackningen och har kvar samtliga etiketter/prislappar samt återsänds i sin originalförpackning. Skor ska alltid återsändas i sin kartong . Varan skall dessutom vara hel och doftfri. När returen godkänts återbetalas Dina pengar. Retur som skickas senare än 14 dagar godkänns inte.

Returer skickas till: Because Fashion AB, Sibyllegatan 41, 114 42 Stockholm

Är varan skadad eller fläckig när Du får den ber vi Dig ta en bild och skicka till oss tillsammans med Ditt namn och adress och ordernummer.

Vill Du byta färg eller storlek gör Du en ny order på den nya produkten och återsänder den tidigare varan. Vi kan tyvärr inte acceptera returer på smycken eller bad- och/eller underkläder. Inte heller på andra produkter där hygieniska skäl gör att produkten inte bör användas av andra, t.ex ansiktsmasker.Alla returer fotograferas av oss för att säkerställa varans skick.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar Dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL). Vi använder endast Dina uppgifter för att kunna hantera Din order och Dina returer. Vi säljer aldrig Dina uppgifter.

WEBSIDAN

Du har inte rätt att använda de bilder eller den information som finns på websidan för Ditt eget eller annans bruk.

TVIST

Skulle vi inte komma överens om Ditt köp så följer vi alltid de rekommendationer som ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) meddelar.